Neem contact met ons op

Telefonisch

088 3100 555

Email

info@drietour.nl
Daarom DrieTour
  • Gevarieerde programma's
  • Duidelijke en eerlijke prijzen
  • Bevlogen reisleiders
  • Aandacht voor mens & milieu
  • Lokale ontmoeting
  • Respect voor iedereen

Reizen is fantastisch. Verhalen komen tot leven! Samen reizen inspireert, verrijkt en verbindt. Je ervaart en beleeft samen. Je deelt mooie herinneringen en groeit als groep naar elkaar toe. Je bent zomaar op een plek waar geschiedenis is geschreven. Waar verhalen zijn ontstaan die ertoe doen. En in dat verhaal loop je, samen met je mede-reisgenoten rond en maak je deel uit van dat verhaal. Sta tussen biddende Joden bij de Klaagmuur, ervaar de stilte van het meer van Tiberias, treed in de voetsporen van de apostel Johannes, wandel dezelfde weg die Paulus tijdens zijn zendingsreizen heeft gewandeld, ontmoet verschillende volken of beleef een mis in een Armeens-Apostolische kerk; zomaar een greep uit de vele mogelijkheden.

Groepsreizen op maat
DrieTour organiseert jaarlijks vele groepsreizen op maat naar bestemmingen in binnen en buiten Europa. Geen gewone reizen, maar kwaliteitsreizen met een verhaal; geen gewone bestemmingen, maar inspirerende bestemmingen waarbij de Bijbelse bestemmingen niet ontbreken. Dat doen we voor kerkelijke gemeenten, parochies, bisdommen, verenigingen, koren, scholen en families, met een enthousiast en professioneel team met passie voor reizen. Wij richten ons op iedereen die affiniteit heeft met het Christendom in de breedste zin van het woord: protestants-christelijk, rooms-katholiek, evangelisch enzovoort en respecteren ieders overtuiging. Welke signatuur u ook heeft, het team van DrieTour beschikt over uitgebreide kennis van en ervaring met diverse kerkelijke stromingen, waardoor wij in staat zijn uw wensen te vertalen in een reis.

Wij helpen u graag uw eigen onvergetelijke groepsreis te organiseren: dichtbij of ver weg, voor elk budget, iedere groepsgrootte en ieder thema. Wij ontzorgen u: vóór, tijdens en ná de reis. En met maatwerk bedoelen we ook echt maatwerk. Alles kan, niets moet! Uw wensen realiseren wij!

Onze oriëntatiereizen
Ieder jaar biedt DrieTour een aantal oriëntatiereizen aan. Tegen een gereduceerd tarief maakt u kennis met de highlights van een bestemming. Zo is het makkelijk om u voor te bereiden op een reis, ideeën op te doen en een goed programma samen te stellen.

DrieTour biedt diverse oriëntatiereizen aan naar verschillende bestemmingen. Laat u inspireren en maak kennis met deze landen en thema's.

Voorbeeldprogramma
Om u te helpen en te inspireren bij het voorbereiden van een reis met uw eigen groep hebben we verschillende voorbeeld reisprogramma's online gezet. Op deze pagina's kunt u voor verschillende bestemmingen een uitgebreid dagprogramma en verdere informatie bekijken. Laat u inspireren door de mooie bestemmingen binnen en buiten Europa.