Neem contact met ons op

Telefonisch

088 3100 555
Op werkdagen bereikbaar tot 15:00 uur (woensdag tot 13:00)!

Email

info@drietour.nl
Daarom DrieTour
  • Gevarieerde programma's
  • Duidelijke en eerlijke prijzen
  • Bevlogen reisleiders
  • Aandacht voor mens & milieu
  • Lokale ontmoeting
  • Respect voor iedereen

Beste DrieTour reiziger,

Zolang reizen nog maar beperkt mogelijk is, zullen wij ons voorlopig richten op onze maatwerkreizen. Dit betekent dat we onze website zullen gaan aanpassen en dat er -in ieder geval de komende tijd- geen reizen meer op de website komen te staan waarop u rechtstreeks kunt intekenen.

Dit betekent uiteraard niet, dat u niet meer met DrieTour op reis kunt. We zullen u middels nieuwsbrieven op de hoogte houden van de reizen waarop u kunt intekenen. Uw vertrouwde reisleiders organiseren en leiden nog steeds mooie reizen, waar we u graag van op de hoogte houden via de nieuwsbrieven en waarvoor u zich kunt inschrijven.  In deze nieuwsbrieven vindt u dan een linkje naar de reis en zo kunt u zich alsnog online inschrijven. Maar bellen mag natuurlijk ook. Uiteraard kunt u ook naar het online reisaanbod van onze zusterorganisatie Beter Uit kijken. Ook hier bent u van harte welkom op de reizen.

Natuurlijk doen we niets liever dan mooie reizen samenstellen en organiseren. Daar zijn we goed in en dat blijven we ook doen. En we hopen u dan ook binnenkort weer op een van onze reizen te mogen begroeten. En laten we hopen dat de wereld zich steeds weer een beetje meer zal openen voor ons, want Israël, Jordanië, Griekenland, Suriname, Armenië etc. wachten op u en willen u graag verwelkomen!

Uw DrieTour Team